fbpx
Alle relevante tools, apps, software, lectuuur & podcasts die wij gebruiken bij Studio Flash

Ontvang hier ons GRATIS werkboek

Don’t worry
we gaan je niet spammen
GEDAAN MET UREN GOOGELEN EN DOOR HET BOS JOUW IDEALE BOMEN SELECTEREN

Hallo daar,

Ik ben Jolien en samen met mijn man Joachim run ik Studio Flash: onze eigen collectie zelf ontworpen, zelf gedrukte en zelf verdeelde letterpress wenskaarten, upcycled enveloppen en ‘Flying Banana’s’, indoor boomerangs.

Het is ongeveer 6 jaar geleden dat Joachim op tweedehands.be een impuls aankoop deed en drukpers Heidi, de letterpress printing beast in onze garage haar intrede deed. Wisten wij veel dat we 6 jaar later meer dan 270 soorten kaarten doorheen Heidi gingen jagen, in 2018 in totaal 180.000 kaarten gingen verkopen en dit aan meer dan 350 winkels in meer dan 25 landen op 4 continenten. Nope, dat hadden wij nooit durven dromen!

Dat kostte ons uiteraard tijd, energie en geld. Maar dankzij veel trial & error kwamen we wel tot een efficiënte manier van werken aan de hand van een aantal zorgvuldig geselecteerde tools, apps, software,…

Jij hoeft die uren googelen en online reviews consulteren niet te doen wat ons betreft: download ons werkboek en je hebt een handig overzicht waarmee je meteen aan de slag kan.

Met dit werkboek wil ik jou verder op weg helpen om net als ons van maker tot verkoper te evolueren!

Flashy groetjes,

Jolien

Van maker tot verkoper
Studio Flash