fbpx
Goeie vraag. Die stelden wij onszelf ook al enkele malen :). Wij hebben gewoon zoveel kennis en ervaring opgedaan, dat het mega jammer zou zijn als we die voor ons houden. Vooral omdat we nog heel goed weten hoe wij die info jaren geleden zo hard zelf hadden kunnen gebruiken.
We willen simpelweg andere makers vooruit helpen met onze ervaring.
En het is gewoon kei tof om eens de deuren open te gooien, gastvrouw en -heer spelen, een lekkere lunch te maken, mede-makers te ontmoeten en een hele dag uitleg geven. (Joachim doet niets liever dan dat en Jolien haar mond staat toch ook zelden stil).
Dat is simpel: omdat wij makers zijn en hoewel wij zeker niet vies zijn van high tech, digitaal, online ondernemen en al die 2019-shizzle, houden wij ook keihard van THE REAL DEAL. Het échte leven. Echte producten en echte contacten. Wij hebben zelf zo al meerdere events bijgewoond en de meerwaarde van een inspirerende plek, de moeite doen om jezelf te verplaatsen, je gsm en alle andere afleidingen uit te schakelen en andere mensen te ontmoeten … nothing beats that!
Zeker! Hoe goed kunnen die tips & tricks dan wel niet zijn voor jou? Geniaal toch! Wij zijn ervan overtuigd dat er plaats genoeg is voor iedereen, ook voor redelijk rechtstreeks concurrenten. Meer nog: we versterken elkaars verkoop alleen maar! Belgische kaartenmerken mét sterke reputatie, dat kan alleen maar in ieders voordeel werken. Wanneer een verkooppunt reeds kaarten verkoopt, merken zij vaak een stijging in de verkoop van onze concurrenten wanneer ze onze kaarten ook in huis halen. Win-win dus.
Ons event is van makers voor makers. Makers van een fysiek product. Ondernemers werkzaam in ambacht of handwerk bijvoorbeeld. Of ondernemers die een product in de markt (willen) zetten.
Je bent dus niet welkom, nee. Toch niet op ons event :). Of denk jij daar toch anders over? Mail ons met de reden waarom jij denkt alsnog op een makersevent thuis te horen ==> info@studio-flash.be

Het is mega simpel:
– ofwel zoek je uren online naar de juiste info, google je tot een kot in de nacht doorheen alle business coaching en podcast shizzle out there, op zoek naar info die jou als MAKER vooruit kan helpen (niet als coach, dienstverlener, online ondernemer, maar jij als creatieveling die een écht product in de markt zet) 

– ofwel laat je anderen dat voor jou doen en dat ook nog eens allemaal eerst uittesten. Wij dus. Op 1 dag gewoon de handvaten die je nodig hebt en de 6 jaar ervaring die wij opdeden met Studio Flash in je op nemen. 

Een Return On Investment die wat gaat opleveren: tijd, kennis, ervaring, een netwerk!
Wij laten in onze Studio Flash kaarten kijken (pun keihard intended) 
en alle cijfers en systemen die daar achter zitten.
Omdat daar ons huis alias onze werkplek staat. Waarom wij als Antwerpenaar en Bruggeling in Lokeren zijn beland, is een ander verhaal. Dat we hier een super tof huis gerenoveerd hebben inclusief garage die dienst doet als drukkerij en loods die dienst doet als creatief nest, maakt dit volgens ons tot ideale plek om je te laten onderdompelen in onze Studio Flash wereld. De plek en het bedrijf zijn wat ons verhaal betreft onlosmakend aan elkaar verbonden.
Voor niets gaat de zon op en when you pay peanuts you get monkeys enzo. Wij verwachten van jou een investering; financieel en qua focus. Omdat jullie die ook van ons verwachten. Die centen maken het mogelijk voor ons om er al onze tijd en effort in te steken en alles eruit te halen wat er die dag in zit. En dat gaat veel zijn! By the way: als we het gratis zouden doen, zou dat compleet indruisen tegen ons eigen advies dat wij jou gaan geven die dag ==> know your numbers!

Oh ja: dit event is geen voorproefje om jou te laten intekenen op een langer traject of een online course of een upsell waarbij je nog dieper in de buidel moet tasten. Wij zijn GEEN business coaches, wij zijn wel enthousiaste makers én ondernemers die dat graag delen.
Massa’s. Maar om al een tipje van de sluier te geven: hier kan je ons programma terug vinden van de dag. In ’t kort: al onze relevante ervaring van de voorbije 6 jaar op 1 dag!
Ok, dit is geen frequently asked question maar we durven wedden dat deze gedachte stiekem in veel hoofden de kop opsteekt :). En gelijk heb je: nooit zomaar iemand schaapachtig volgen en advies zonder nadenken nakomen. Dat zou alvast ons advies zij ;).

Waarom wij?
Omdat wij het zelf al deden. Echt. Wij bouwden van nul onze Studio Flash collectie op en verkopen deze nu aan meer dan 350 winkels in 25 landen op 4 continenten. Praktijk ervaring dus van échte ondernemers, mede-makers. Je kan ons werk hier checken, of op onze Instagram pagina hier of in dit filmpje hier.

Geen enkel probleem joh! Wij maken zelf de middaglunch en voorzien de tussendoortjes dus wij kunnen dat perfect aanpassen aan jou voorkeuren/gezondheidsvereisten of religieuze voorschriften. Bij inschrijving kan je al die eventuele opmerkingen allemaal mooi aan ons meedelen in onze vragenlijst.
Ja, inderdaad. Lokeren, of all places. Maar wel kei bereikbaar jongens! Hip hoi! Je kan makkelijk je auto nemen, onze creative hub is bereikbaar via vele autostrades en het is hier gratis parkeren enzo. Maar nog beter: onze creative hub ligt op (mooie) wandelafstand van het treinstation van Lokeren. Een 15 minuten wandelingetje langsheen De Durme, doorheen de natuur. Ideaal toch!

Heirbrugstraat 368, 9160 Lokeren ==> check it over here