fbpx

OVER ONS

Wij zijn Joachim en Jolien en wat doen wij? Wij ontwerpen, drukken en verdelen onze eigen collectie letterpress wenskaarten, upcycled envelops en indoor boomerangs. Gestart aan onze eettafel en in onze garage, met ons 2. Nu verhuizen we naar de loods achter ons huis en hebben we een team met 1 vaste en 4 losse medewerkers. Onze kaarten verkopen wij aan meer dan 350 winkels, en dit wereldwijd in meer dan 25 landen en op 4 continenten. Zotjes, hé? Dat vinden wij ook!

Omdat wij zoveel bijleerden de afgelopen jaren, omdat wij vaak dachten ‘als ik dat voordien geweten had’, omdat we regelmatig gecontacteerd worden met concrete vragen van mede-makers rond het verkopen/ondernemen, omdat wij gewoon kei graag ons enthousiasme delen en anderen aansteken, en omdat wij geloven dat veel makers (in onze ogen onterecht) schrik hebben van de zakelijk kant van een leven als maker.

Daarom laten wij ongegeneerd in onze kaarten kijken. We delen graag al die kennis, ervaring, cijfers, ideeën met makers die graag net als ons willen leven van hun creaties.